Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

UMM: Tubaist August Schieldrop årets musiker

En fantastisk UMM-finale ble avsluttet med finalekonserter på søndag 19. januar. Årets musiker ble tubaist August Schieldrop, mens Håvard Breistein på waldhorn fikk NMFs talentpris på 20 000 kroner.

Ungdommens musikkmesterskap større enn noen sinne

De er mange og de er flinke.  Og de er selvsagt unge. På Norges musikkhøgskole er det nasjonal finale i Ungdommens musikkmesterskap (UMM) i dagene 16.-19. januar. Og korpsmedlemmene er godt representert!

Klar for årets største korpskonferanse

Helgen 17. – 19. januar går Hellsymposiene av stabelen på Stjørdal i Trøndelag. Daglig leder i NMF Trøndelag, Geir Ulseth, gleder seg over at nærmere 200 deltakere er påmeldt konferansen. Flere kjente navn innenfor korpsbransjen vil bidra til en helg fylt med inspirasjon og faglig påfyll.

Midtnorsk Mesterskap drill 2020
Logo Midtnorsk Mesterskap i drill

Når: 14.-15. mars 2020
Hvor: Blindheimshallen, Ålesund
For hvem: Drill
Påmeldingsfrist: 28.februar

Sørkonferansen 2020 er i gang: Tryg-sjefen åpnet

Årets utgave av NMF Sørs populære korpskonferanse er i gang. I år har 130 styremedlemmer og dirigenter funnet veien til Langesund, klare for påfyll og inspirasjon! Etter den offisiell åpning av konferansen overtok Espen Opedal scenen.

Konsert med Sjøforsvarets musikkorps

Sjøforsvarets musikkorps byr på et ellevillt korpsshow og et forrykende spill fra kjente, briljerende solister frå eigne rekker.

Storsalen, Førdehuset, onsdag 22. januar kl. 19.00

Rabattert pris for NMF medlemmer

Norsk blåsesymfoni 2020

Er du mellom 18 – 25 år kan du melde deg til prøvespill til Norsk Blåsesymfoni for 2020. Vi tar opp ca 30 musikere i som får en liten uke som «sit in»-musikere i Kongelige Norske Marines Musikkorps (KNMM) i Horten.

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir