Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

To norske korps i østerled

I disse dager starter en av verdens største og mest anerkjente tattooer, nemlig Spasskaya Tower International Military Music Festival.  Dette er en årlig militær tattoo som arrangeres i Moskva på  den røde plass. I år er Norge representert med både Strømsgodset Musikkorps fra Drammen og Tveit Union Musikkorps fra Kristiansand.

Norsk blåsesymfoni hele uken

For tredje år på rad er Sjøforsvarets Musikkorps vertskorps for Norsk Blåsesymfoni. Denne uken får 33 musikere oppleve å spille med profesjonelle musikere hver eneste dag. Bjarte Engeset er dirigent for 60 musikere.

To duetter fra Stjørdal til finale!

Lørdag kvalifiserte hele to duetter fra Stjørdal drilltropp seg til finale i duett under helgas Grand Prix i Limoges, Frankrike.

Medaljedryss til Norge!

Fredagens innledende runder og finaler i Majorettes endte med gull til Kringsjå drilltropp i Parade Corps senior, gull til Skedsmo Drill i Exhibition Corps senior og sølv til Krytallen Drill/Manstad skolekorps i Traditional Majorettes Corps senior. NMF gratulerer!

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir