Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

Nye retningslinjer for korpsdrillkonkurranser fra høsten
Amalie Kristensen i NM Korpsdrill 2016. Foto: Atle Ommundsen.

Under NM korpsdrill var ledere og trenere invitert til et kort møte om endringene i retningslinjene som blir publisert kommende september. Hensikten med endringene er å effektivisere konkurransene samt øke nivået på utøverne i en langsiktig plan.

Nordvestivalen 2019
Logo Nordvestivalen

Hvor: Martin Linge-huset, Valldal
Når: 26. oktober
For hvem: Alle voksenkorps
Påmeldingsfrist: 15. september

Deltakerbrev sommerkurs NV 19

I dag har alle påmeldte deltakere fått tilsendt deltakerbrevet på e-post, i tillegg kan du laste ned og lese brevet her!

Mange glade vinnere i Larvik
NM korpsdrill 2019

Årets NM korpsdrill er over, men jubelen sitter fremdeles i veggene på Boligmappa Arena Larvik. Her finner du alle resultater!

66 skolekorps imponerte!
Vinner 1. div skolekorps janitsjar 2019

I helgen har det kokt på konsertscener i Stavanger og i Larvik. Mer enn 2500 korpsmusikanter har vært på scenen under helgens NM for skolekorps, og resultatene er nå klare!

Finaler i NM korpsdrill

Etter de innledende rundene i Solo 1 Baton preteen, junior og senior, samt Drilldans solo preteen har følgende kommet til finale:

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir