Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

Instruktørkurs trener 1, Ålesund 3-4. januar 2020
Illustrasjon av to drillstaver

NMF Nordvest har gleden av å invitere til drillinstruktørkurs, trener 1.

Trener 1  er for deg som er fylt 15 år (utøvere som fyller 15 år i 2020 kan også delta) og har bestått grunnkurs. Kurset settes opp i Ålesund

Sted: Spjelkavik barneskole

Dato: 3-4 januar 2020

Søk stipend til International Music Camp i North Dakota

Nå kan du søke om å få stipend til å reise til North Dakota, USA, på internasjonal musikkleir neste sommer.

Rocka korpsstemne på Nordfjordeid 2020

Skal korpset deres dra på stevne til sommeren? På Nordfjordeid skjer det i juni! Det blir både rocka festkonsert, rocka diskotek, rocka spilleoppdrag i Eidsgata og mange andre aktiviteter. Arrangørene håper på 1000 deltakere fra hele landet og planleggingen er godt i gang.

Ledige stillinger på sommerkurs 2020 i NMF Nordvest

Liker du å jobbe med barn og unge?

Sommerkurs er en av NMF sin primæraktivitet hvor barn og ungdom møtes for å lære, utvide sine horisonter, ha felleskap med andre på sitt nivå og å oppleve mestring.

Søk på stillingene nå!

Søknadsfrist 6. januar 2020

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir