Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

Workshop: Gjensynsglede med ImPULSE

I uke 34 og uke 35 inviterer vi til workshop i Zoom hvor vi presenterer materialet til ImPULSE, samt idéer til hvordan ta dette i bruk.

Sesongstart for korpsene!

Neste uke starter skolene, men det er større usikkerhet rundt oppstart for alle våre medlemskorps.

Ny standardmusikk for konkurransedrillere

NBTA Europe har revidert noe av standardmusikken for konkurransedrillere. Musikken for Solo 1 Baton er helt ny, mens for Solo 2 Baton, Solo 3 Baton og Twirl duet er musikken kortet ned.

De gleder seg til Dirigentuka

Mandag 10. august starter Dirigentuka i Stavanger. Fredag 14. august avrundes uken med konsert med Stavanger Brass Band dirigert av sju ulike dirigenter. Vi har pratet med noen av de involverte, og felles for dem alle er at de gleder seg til årets arrangement.

EM-kvalifiseringskonkurranse for drillere
Tina Daffinrud EM Twirling 2014. Foto: Atle Ommundsen

Dato og sted for EM-kvalifiseringskonkurransen er nå klart, og vi søker samtidig etter teknisk arrangør.

Hundrevis av korpsmusikantar får ein «boost» på feriespel
Feriekorps på Sagene 2020

Fleire hundre korpsmusikantar er påmeldt til musikalske sommaraktivitetar rundt om i heile landet. Feriespel, Sommerdrill (veke 33), Feriekorpset og Startklar er i gang i desse dagar. Dette er tilbod som er kome i stand som erstatning for sommarkursa i NMF som måtte avlysast på grunn av korona-epidemien.

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir