Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

Dirigentlab med Bjørn Sagstad
Bjørn Sagstad. Foto: Privat.

27. mai starter Bjørn Sagstad en serie på fire samlinger for dirigenter og interesserte musikere.  Samlingene er digitale og avsluttes i januar 2021.

VIVO! Ny korpskonkurranse

NMF inviterer alle korps i hele Norge på tvers av nivå til konkurransen VIVO! Friskt – Livlig – Levende! Dette blir en morsom og annerledes korpskonkurranse som alle kan delta på.

Korpsklynger
tillitsvalgte

De fleste korps ønsker å bli litt bedre å spille, og de ønsker å bli litt flere medlemmer. NMFs strategi er «å styrke det enkelte medlemskorps». Gjennom arbeidet med Korpsklynger håper vi å kunne bidra til en enda bedre korpshverdag.

Ledermøte 2020

DATO: 22. november
NÅR: Kommer
HVOR: Kommer
FOR HVEM: Tillitsvalgte i regionens medlemskorps

17. mai – siste anbefalinger fra oss

Årets nasjonaldag nærmer seg med stormskritt, og i denne artikkelen kommer vi med noen gode og velmente råd for dagen.

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir