Lærdal Musikklag

Velkomen til Lærdal Musikklag

Me er eit amatørkorps med janitsjarbesetning. Musikklaget har faste speleoppdrag i lokalmiljøet, som 1. og 17.mai, Lærdalsmarknaden/haustmarknaden, julegateopning og julekonsert m.m. Me deltek på konsertar saman med andre korps og arrangerer eigne konsertar.

Julegåve frå Lærdal musikklag

Julegåve frå Lærdal musikklag Foto: Foto: Ma

Kom i julestemning med Lærdal musikklag fredag 15.desember. Me held konsert i Hauge kyrkje kl 18.00 Gratis inngang.

Utekonsert med historisk sus

Deltakarane i Galdane rundt får i år starthjelp av Lærdal musikklag.

Nyheter fra musikkorps.no:

Synlighet i nærmiljøet ga medlemsboost

Andebu Skolers Musikkorps har testet ut flere tiltak for å få skolekorpset i bygda på fote igjen etter nedleggelsen i 2013. Hva som gjorde at de gikk fra 11 til 35 musikanter over natta, er det ingen som egentlig er helt sikre på, men både leder Åse Ingrid Sletvold og PR-sjef Jan Carlsen tror at synlighet i nærmiljøet har spilt en stor rolle.

Hellsymposiene 2020

Tid: 17. – 19. januar 2020
Sted: Scandic Hell Hotel, Stjørdal
For hvem: Korpsinteresserte, ledere, styremedlemmer, dirigenter
Påmeldingsfrist: 1.desember

Distriktsmøter i Nordvest 2019

Vi har gleden av å invitere representanter fra ditt korps til et hyggelig og uformelt distriktsmøte. Vi har distriktsmøter på flere steder i regionen i løpet av første del av november. Dere står fritt til å velge hvilket dere vil delta på.

Gull og bronse til Norge i EM Majorettes 2019

Den norske landslagstroppen besto av både rutinerte og helt ferske utøvere. Mandal Guttekorps drilltropp debuterte i år i EM, mens Sveio Drilltropp har vært med syv ganger tidligere og tok gull i sin klasse, Baton Flag Team Senior.

Bli med oss
Bli med oss Lærdal musikklag startar opp att øvingane 9.jaunaur kl 18.30 Les meir